Verighete ieftine

Ai început pregatirile de nunta iar primul lucru pe listă sunt verighetele...Unde găseşti verighete ieftine? Există aşa ceva?
În continuare vei găsi câteva idei prin care poţi reduce costul verighetelor.

În primul rând taie de pe listă modelele de designer. Vrei să plăteşti valoarea, nu eticheta.

Cu cât mai simplu e un model, cu atât preţul manoperei va fi mai mic. Modelele simple sunt de altfel şi cele mai versatile, indiferent de modă.

Ai în vedere gramajul. Pe lângă manoperă, preţul oricărei bijuterii e dat de greutate. Modelele masive au gramaj mai mare. Deci alege modele mai... uşoare.

Aurul e cea mai importantă valută din vremuri foarte îndepărtate. Preţul lui este cotat la bursă - în creştere. Dat fiind faptul că preţul lui variază, ai grijă când dai comandă de verighete să specifici preţul per gram aur. Te pui în felul ăsta la adăpost de situaţii neplăcute, când vânzătorul îţi spune că aurul s-a scumpit.

verighete

În cazul în care nu ştiai, magazinele de bijuterii din cartier practică preţuri mai mici pentru aur. Nu te lăsa orbită de luminile din mall. Verigheta ta va fi la fel de strălucitoare chiar dacă e cumpărată dintr-un magazin mai modest.

Dacă ai prin casă câteva fragmente de aur sau bijuterii din aur care şi-au pierdut de mult forma şi strălucirea, schimbă-le pe o pereche de verighete. Vei plăti doar manopera.
Preţul oricărei bijuterii e dat şi de puritatea aurului. Deşi aurul de 18 K are o concentraţie mai mare de aur, nu e cel mai indicat pentru verighete. Aurul de 14 K oferă mai multă rezistenţă şi e mai ieftin.
verighete inguste

Modelele înguste sunt o opţiune pentru verighete ieftine. Ai însă grijă la modelele foarte subţiri: sunt fragile şi se pot deforma uşor.

Vei găsi verighete ieftine în magazinele de amanet. Preţul per gram de aur poate fi chiar jumătate din preţul practicat la bijuteriile noi. Bijuteriile comercializate sunt verificate, deci poţi fi sigură de ceea ce cumperi.
Altă sursă pentru verighete ieftine sunt bijuteriile la mâna a doua. Caută în anunţurile din ziare sau on-line persoane fizice care vând verighete. Ai nevoie însă de un bijutier care să ateste calitatea verighetelor.
Probabil ştii, platina e cel mai scump metal preţios al momentului. Preţul ei depăşeşte preţul aurului.
Ca alternativă la platină, ai putea alege aur alb.
Dacă dispui de un buget mic, o opţiune ar fi verighetele din argint.
Puteţi cumpăra verighetele pe care vi le doriţi la aniversarea unui an de la căsătorie.
verighete aur alb
verighete argint
piatra zirconiu cubic
Visezi la diamante? Ai putea alege piatra de zirconiu cubic. E o piatră sintetică, creată în laborator, ale cărei caracteristici se apropie cel mai mult de diamante. Preţul e infim.
În cazul în care îţi doreşti ceva într-adevar deosebit dar nu îţi poţi permite, stabileşte un plan de economii. Propune-ţi să cumperi verighetele mult dorite la aniversarea unui număr de ani de la căsătorie (3 sau 5, de exemplu).
Dacă vrei ceva nou şi inovativ, ia în calcul metale noi, cum ar fi titanium - un metal foarte dur sau carbura de tungsten (wolfram). Ambele sunt foarte rezistente iar preţul e cu mult mai mic decât metalele clasice.